بیل لودری جلو تراکتور متصل می شود و می توان خاک یا هر مواد دیگری را با آن بارگیری کرد و یا به محلی دیگر منتقل کرد. عملکرد این دستگاه مشابه لودر است منتها عموما برای کارهای کشاورزی و دامپروری که نسبت به کارهای عمرانی سبک تر است، استفاده می شود. بیل های لودری گروه صنعتی مهندس مروتی کاربردهای زیادی دارند که در کشاورزی و دامپروری جهت بار کردن خاک و کود به تریلی یا کامیون مورد استفاده قرار می گیرند. بیل لودری جلو تراکتوری به دو روش روی تراکتور های معمولی نصب می شود. در روش اول چنانچه تراکتور چهار خروجی هیدرولیک داشته باشد، مثل تراکتورهای 399، 800 و 1500 خیلی راحت قابل نصب است حتی بدون نیاز به پمپ و شیر. لازم به ذکر است که بیل لودری نصب شده به این روش، تنها با دبی سیستم هیدرولیک تراکتور می تواند کار کند. از آنجا که این دبی خیلی بالا نیست، برای کارهای سبک و با سرعت کم مناسب است اما قیمت تمام شده آن کمتر است چون متعلقات شیر و پمپ و مخزن حذف شده است. در روش دیگر که متداول تر است، سیستم هیدرولیک بیل لودری از سیستم هیدرولیک تراکتور مستقل است تا ضعف سرعت عملکرد در حالت قبل وجود نداشته باشد و به دلیل دبی بالا، کارهای سنگین تر با سرعت بالاتر قابل انجام باشد. در روش دوم متعلقات پمپ، مخزن و شیر به بیل لودری اضافه می شود که پمپ با شافت پی تی او (PTO) تراکتور به گردش در آمده و روغن را از مخزن به سمت شیر و جک ها هدایت می کند. در بیل لودری معمولا از شیرهای دو دوسته استفاده می شود که به جک ها فرمان می دهد و بیل کنترل می شود. این سیستم علاوه بر دبی بالا، روی همه تراکتورها قابل نصب است و به خروجی های هیدرولیک تراکتور وابسته نیست. ناگفته نماند که قیمت بیل جلو تراکتور بیشتر از حالت بدون پمپ و بدون دیگر تجهیزات می شود.
بیل لودری از یک شاسی برای اتصال به تراکتور ، بازوهای اصلی ، پاکت که خاک یا مصالح داخل ان بار می شود ، جک ها ، شلنگ ها ، شیر هیدرولیک که به وسیله آن بازوها و پاکت کنترل می شود، پمپ هیدرولیک یا پمپ بیل لودری و مخزن روغن تشکیل شده است.
از لحاظ جک، این دستگاه به سه جک و چهارجک تقسیم بندی می شود. در تمام بیل های لودری برای بالا و پایین رفتن بازوهای اصلی از دوجک استفاده می شود. اما پاکت با یک یا دو جک می تواند بازوبسته شود که اگر یک جک داشته باشد، با دوجک بازوهای اصلی مجموعا سه جک می شود و به آن فرانت لودر سه جک می گویند. چانچه برای پاکت از دوجک استفاده شده باشد به آن فرانت لودر چهار جک می گویند. چهار جک دارای قدرت بیشتری نسبت به سه جک است چون در دو نقطه به پاکت فشار وارد می کند. در نتیجه فشار تقسیم شده و بدنه پاکت دیرتر خم می شود.
بیل های لودری چهارجک به دو دسته ساده و بازودار(یا تعادلی) تقسیم می شوند. در مدل بازودار پشت جک های پاکت، بازو (اهرم) نصب شده است و در مدل غیر تعادلی پشت جک ها مستقیما به بازوهای اصلی متصل هستند. در مدل بازودار هنگام بالا رفتن یا پایین آمدن، بیل به صورت تراز قرار می گیرد و احتمال ریختن محتویات داخل پاکت روی کابین یا راننده وجود ندارد.
جک هیدرولیک می تواند برای باز و بسته شدن از نیروی روغن استفاده کند. یعنی هنگام باز شدن جک، روغن از یک طرف وارد می شود و جک را باز می کند و موقع بسته شدن، روغن از طرف دیگر وارد جک می شود و جک جمع می شود که به آن جک دو فشار گفته می شود و به هر جک دو شلنگ وصل شده است. بیل لودری که دارای این نوع جک باشد، بیل لودری دو فشار می گویند. عملکرد این نوع جک در فرانت لودرها بدین شکل است که این دستگاه می تواند به سمت زمین نیرو وارد کند و در نتیجه مقداری از خاک روی زمین را بکند و یا چرخ های جلو تراکتور را از زمین بلند کند.از این مدل بیل لودری برای کندن سطوحی پایین تر از سطح زمین نیز استفاده می شود.
در مدل تک فشار بازوی اصلی بوسیله نیروی هیدرولیک بالا می رود اما پایین آمدن آن توسط نیروی وزن انجام می شود. در بیل لودری تک فشار فقط به یک طرف جک های بازوی اصلی شلنگ هیدرولیک وصل است در نتیجه این بیل لودری به طرف زمین هیچ نیرویی نمی تواند وارد کند.
قابل ذکر است که ابعاد شاسی و محل سوراخ های پیچ روی شاسی در تراکتورهای مختلف، متفاوت است و چون شاسی بیل لودری به شاسی تراکتور متصل است، هر تراکتور بیل لودری مخصوص به خود را دارد.
بیل های لودری گروه صنعتی مهندس مروتی نیز همانند سایر محصولات دارای کیفیت مطلوب بوده که در طول سال های فعالیت این شرکت همواره مشتریان از سفارش و خرید خود راضی بوده اند. شما می توانید جهت دیدن بیل های لودری به بخش محصولات مراجعه نموده و جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از قیمت ها با شماره های ذکر شده تماس بگیرید.
[custom-related-posts title=”مطالب مرتبط با این نوشته:” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]